Laat je huis heerlijk ruiken

Niet is fijner dan thuiskomen of gasten ontvangen in een huis dat lekker ruikt! Iedereen heeft echter wel eens last van muffe of soms zelfs vieze geurtjes in huis. Logisch ook! In een huis wordt namelijk geleefd. Iedereen kent het wel. De geur van sigaretten (ondanks dat er buiten is gerookt), de geur van frituurvet, de geur van de magnetron of de geur van iemand die enthousiast kruidig heeft gekookt. Dan heb ik het nog niet over de geur van (poep)luiers, prullenbakken of het toilet welke soms iets te aanwezig kan zijn.

Gebruik een aroma diffuser met essentiële olie

Een aroma diffuser is ideaal om deze geuren te maskeren en je huis weer lekker te laten ruiken. Je voegt een aantal druppels natuurlijk essentiële olie toe aan jouw diffuser en de ruimte waarin de diffuser staat veranderd binnen no-time in een zeer aangename ruimte.

>> Hier vind je onze aroma diffusers

>> Hier lees je wat een aroma diffuser is

Heerlijke geuren

De geur bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Zo kun je je favoriete geur nemen of bijvoorbeeld proberen een bepaalde sfeer te creëren in huis. Wij bieden natuurlijke essentiële oliën die bestaan uit een geur (bijvoorbeeld lavendel, sinaasappel of bergamot) maar wij bieden ook blends aan. Blends zijn een mix van natuurlijke oliën.  
 
>> Klik hier voor een overzicht van onze natuurlijke essentiële oliën en zoek je favoriete geur.

Essentiële oliën

Essentiële oliën zorgen voor meer dan een heerlijke geur in huis. Ze kunnen ook een effect hebben op je gemoedsrust. Daarnaast kunnen ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat je minder stress ervaart of dat je beter gaat slapen.

>> Hier lees je meer over het effect van essentiële oliën in combinatie met een diffuser.