Wat is een aroma diffuser?

Een aroma diffuser bevochtigt de lucht én verspreid een fijne geur! Een aroma diffuser heeft dus meerdere functies. Laten we eerst wat dieper ingaan op het bevochtigen van de lucht.

Lucht bevochtigen


Het is belangrijk om een goede luchtvochtigheid in huis te hebben. Een te lage luchtvochtigheid is schadelijk voor de gezondheid. Het kan o.a. zorgen voor prikkelende ogen, een droge huid en geïrriteerde luchtwegen. Aroma diffusers bevochtigen de ruimte door een subtiele nevelvorming. De diffusers van Happy Cloud doen dit door het water in de diffuser met behulp van een ultrasone techniek te vernevelen. Deze kun je ook zien (dit zijn de wolkjes die uit de diffuser komen). Deze wolkjes verbeteren de luchtvochtigheid waardoor de kans op deze vervelende klachten afnemen. Daarnaast is een goede luchtvochtigheid ook nog eens goed voor je houten meubels en vloer.

Geur verspreiden 


Een aroma diffuser is uitermate geschikt voor het verspreiden van fijne geuren. Vandaar ook het woord aroma in aroma diffuser. Je verspreidt de geur door druppels natuurlijk essentiële olie toe te voegen aan het water in de aroma diffuser. Zo creëer je binnen no-time een ruimte met een heerlijke geur.

Essentiële oliën

Essentiële oliën worden ook wel etherische oliën genoemd. Essentiële oliën worden op natuurlijke wijze uit planten gewonnen. Elke olie of mengsels van oliën (blends) bezit unieke actieve bestanddelen. Dit bepaalt de werking, het effect en de eigenschappen van de olie. Uiteraard is het belangrijk dat de geur je bevalt. Maar er zijn ook oliën die zorgen voor een betere gemoedsrust, die je vrolijk maken of zorgen voor een betere nachtrust. 

Er worden helaas ook veel essentiële oliën aangeboden met chemische toevoegingen. Dit maakt de essentiële olie goedkoper. Dit maakt de olie ook slechter van kwaliteit en in sommige gevallen zelfs schadelijk voor mens en dier. Happy Cloud biedt (h)eerlijke essentiële oliën aan van Chi. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige natuurlijke oliën. Rechtstreeks ingekocht bij de boer of producent.

Luchtbevochtiger en geur verspreider in een!

Een aroma diffuser heeft dus meerdere functies. Ideaal voor het bevochtigen van de lucht en het verspreiden van fijne geuren in huis of op kantoor.

Laat een reactie achter