Klantenservice

Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar op onze klantenservice! Neem contact met ons op via klantenservice@happy-cloud.nl of laat een bericht achter via onderstaand formulier we streven erna zo snel mogelijk te antwoorden.

Kan ik producten retourneren?

Natuurlijk! Wij willen dat onze klanten happy zijn. Daarom hebben wij een 30 dagen retour garantie. Niet tevreden? Stuur de diffuser binnen 30 dagen retour (in originele staat) en ontvang je geld terug. Oliën zijn uit hygiene niet te retourneren. Neem contact op met klantenservice@happy-cloud.nl om producten te retourneren.

Kan ik producten ruilen?

Zeker! We hopen dat je een diffuser koopt die je happy maakt! Diffusers zijn (in originele staat) te ruilen. Oliën zijn uit hygiene oogpunt niet te ruilen. Neem contact op met klantenservice@happy-cloud.nl op producten te ruilen.

Uitverkocht?

Geen nood! Op de productpagina van het desbetreffende product kun je onder de knop: ontvang email wanneer beschikbaar je email adres achterlaten. Zodra de voorraad aangevuld is ontvang jij meteen een email. Kun je de knop niet vinden? Stuur dan een email naar klantenservice@happy-cloud.nl

Zakelijke bestelling

Dit is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op via klantenservice@happy-cloud.nl en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Niet gevonden wat je zocht?

Raadpleeg onze veelgestelde vragen, neem contact met ons op via klantenservice@happy-cloud.nl of via onderstaand formulier.