Til je huis naar een hoger niveau met een van deze 6 prachtige Aroma Diffusers

Geef je huis een upgrade met de perfecte aanvulling op elke woonruimte: een aroma diffuser. Van stijlvol tot modern, deze 6 aroma diffusers zullen de sfeer van elke kamer in een oogwenk veranderen met hun heerlijke geuren en luxueuze ontwerpen.

Analyseer je huis

Je hebt vast en zeker gekozen voor een specifiek interieur en stijl in huis. Het is dus belangrijk om de keuze voor een aroma diffuser hierop af stemmen. Let hierbij vooral op de al aanwezige kleuren en gebruikte materialen in huis.

Aroma diffusers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Populaire kleuren zijn: bruin (kleur van hout), zwart en wit. Wil je gaan voor een luxe uitstraling? Kies dan voor aroma diffusers gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, glas of aluminium.

Top 6 Aroma Diffusers

1. Dazzling Diffuser

De Dazzling Diffuser is een van de meest populaire diffusers. Deze aroma diffuser is gemaakt van glas en hout. De glazen kap is transparant. Hierdoor ben je in staat de verneveling van het water en olie continu te zien. Dit is een prachtige én unieke toevoeging aan je interieur.

Dazzling Diffuser - Happy Cloud - Aroma Diffuser - hout en glas

2. Pure Diffuser

De Pure Diffuser is gemaakt van opaal glas en Hevea Wood. Het opaal glas zorgt ervoor dat deze aroma diffuser licht op een prachtige en natuurlijke wijze absorbeert. Hevea hout ook wel bekend als rubberhout is afkomstig van de Braziliaanse rubberboom. De combinatie van het opaal glas met het hevea hout zorgt voor een levendige en luxueuze uitstraling.

Pure Diffuser - Aroma Diffuser - Happy Cloud - hout en opaal glas

3. Royal Diffuser

De Royal Diffuser is bijzonder geschikt voor de interieurs die meer richting hotel chique gaan. Deze aroma diffuser is gemaakt van opaal glas en aluminium. Het opaal glas (ook wel bekend als melkwit) zorgt er dus voor dat óók deze diffuser het licht prachtig absorbeert. De aluminium ring met goudbronzen draaiknop zorgt voor een extra luxe uitstraling.

Happy Cloud - Royal Diffuser - Aroma Diffuser - Zwart met goudbrons

4. Viva Diffuser – wit

De Viva Diffuser is een moderne aroma diffuser die iets kleiner en subtieler van stuk is dan de andere aroma diffusers. Deze aroma diffuser is gemaakt van bamboe vezel en beukenhout. De bamboevezel zorgt een luxe en subtiel glanzende coating. Het beukenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Viva Diffuser - Happy Cloud - Aroma Diffuser - wit

5. Viva Diffuser - zwart

De Viva Diffuser zwart is het zusje van van de Viva Diffuser Wit. Ook deze diffuser is gemaakt van bamboe vezel en beukenhout. Vanwege zijn zwarte kleur in combinatie met zijn subtiele voorkomen is deze aroma diffuser bijzonder populair.

Viva Diffuser zwart - Happy Cloud - Aroma Diffuser

6. Fave Diffuser

Nummer 6 op de lijst is de Fave Diffuser. De Fave Diffuser is gemaakt van opaal glas en kersenhout. Het opaal glas zorgt ervoor dat de aroma diffuser het licht prachtig absorbeert. Kersenhout is een houtsoort van de wilde bes. Het is een bijzonder elegant en verfijnde houtsoort welke vaak gebruikt wordt voor meubels in huis.

Fave Aroma Diffuser - Happy Cloud - Aroma diffuser - wit en hout

Kies de oliën

Naast de keuze voor een aroma diffuser zal je ook een keuze moeten maken in welke etherische oliën en geuren je voorkeur hebben. Ook een belangrijke keuze aangezien je deze heerlijke geuren ruikt zodra je de aroma diffuser aanzet. 

Vind je het moeilijk om een geur te kiezen? Dan adviseren wij te kiezen op basis van het effect van de geuren in plaats van de geur zelf. Met oliën ben je namelijk instaat om binnen een handomdraai een bepaalde stemming of sfeer in je huis te creëren. Hier lees je meer over de verschillende effecten van etherische oliën

Grootte van de kamer

Naast de aroma diffuser en de etherische olie is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van de kamer bij het kiezen van een aroma diffuser. Kies een aroma diffuser met het juiste bereik voor een ruimte. Dit is belangrijk ervoor te zorgen dat de etherische oliën in de hele ruimte te ruiken zijn. Uiteraard kun je ook nog altijd spelen met het aantal druppels olie wat de geur sterker of juist minder sterk maakt.

Houd het schoon!

Tenslotte de waardevolle tip om de aroma diffuser schoon te houden. Regelmatig onderhoud is hierbij het sleutelwoord! Wij adviseren de diffuser na gebruik van 5-6 keer (dezelfde olie) of na 3-5 dagen schoon te maken. Hierdoor blijft de aroma diffuser goed werken, zodat je huis altijd lekker ruikt!

Laat een reactie achter