Magische wolkjes uit een diffuser

‘Waarom komen er wolkjes uit dat apparaat?’
‘Dat apparaat is een diffuser.’
‘En die wolkjes?’
‘Die wolkjes die eruit komen verspreiden heerlijke geuren, verhogen de luchtvochtigheid en kunnen een positief effect hebben op je gemoedstoestand.'
'Dat is bijna magisch..’

Aroma diffusers (en dus ook hun wolkjes) winnen steeds meer aan populariteit. Logisch ook! Deze mooie hebbedingetjes zijn namelijk niet alleen een verrijking voor je interieur, het gebruik ervan zorgt namelijk voor ontzettend veel voordelen.

Aroma Diffusers & Etherische oliën

Wij van Happy Cloud begrijpen deze magie als geen ander. Bij ons kun je terecht voor de hipste aroma diffusers (interieurjunkies zijn er gek op) en vind je een mooi aanbod aan (h)eerlijke etherische oliën.

De Magie

De magie van een aroma diffuser is het beste samen te vatten in de 3 onderstaande punten. 

  1. Aroma diffusers verhogen de luchtvochtigheid
  2. Aroma diffusers in combinatie met etherische oliën verspreiden heerlijke geuren
  3. Aroma diffusers in combinatie met etherische oliën hebben een positief effect op je gemoedstoestand.

Aroma diffusers verhogen de luchtvochtigheid

De wolkjes de je uit een aroma diffuser ziet komen verhogen de luchtvochtigheid. Het grote voordeel van het verhogen van de luchtvochtigheid in huis is dat, wanneer de luchtvochtigheid in huis te laag is, het vooral gezonder voor je is.

Door het verhogen van de luchtvochtigheid heb je minder kans op een droge hoest, schilferige en droge huid, droge of branderige ogen, droge en gebarsten lippen en hoofdpijn. Daarnaast voorkom je er schade mee aan je houten vloer en meubels en zijn je kamerplanten enorm gebaat bij een betere luchtvochtigheid.

Handig wolkje he.. ;)

Aroma diffusers in combinatie met etherische oliën verspreiden heerlijke geuren.

De wolkjes verspreiden niet alleen vernevelt water, maar verspreiden ook nog eens de geur van etherische oliën die je toevoegt aan het water. Hierdoor kun jij binnen no-time een ruimte heerlijke geuren verspreiden en de ruimte heerlijk laten ruiken. Dit is ideaal wanneer je bijvoorbeeld bezoek ontvangt of zelf enorm houdt van een fris en opgeruimd huis!

Geurige wolkje he.. ;)

Aroma diffusers in combinatie met etherische oliën hebben een positief effect op je gemoedstoestand.

Maar dat is nog niet alles. In combinatie met natuurlijke etherische oliën kunnen de wolkjes die uit een diffuser komen ook nog eens een positief effect op je gemoedstoestand hebben. In het kort werkt het als volgt. De geuren die wij ruiken zijn gekoppeld aan het limbisch systeem in onze hersenen.

In dit systeem zijn al onze herinneringen opgeslagen. Daarom kan het zijn dat wanneer je lavendel ruikt je, je in Zuid-Frankrijk waant of wanneer je sinaasappel ruikt dat je het gevoel hebt dat je in Spanje bent. Dit roept bepaalde emoties bij je op. Wat ervoor kan zorgen dat je juist enorm goed kunt ontspannen of beter kunt slapen. Het kan er ook voor zorgen dat je juist energie krijgt of je er beter door kunt concentreren. Hier hebben we alle mogelijke effect voor je op een rijtje gezet.

Op basis van deze 3 punten snappen wij dus wel dat sommige mensen de wolkjes uit diffusers bijna magisch vinden..

Laat een reactie achter