Lucht diffuser

Ben jij ook opzoek naar een lucht diffuser?

Mensen kloppen vaak bij ons aan voor het kopen van een lucht diffuser. Uiteraard verkopen wij graag diffusers en etherische oliën waar je blij van wordt. Daarom proberen we altijd goed te begrijpen wat diegene dan bedoeld met een lucht diffuser.

Heel vaak betreft het namelijk een spraakverwarring en blijkt dan men op zoek is naar een aroma diffuser of naar een lucht bevochtiger. De lucht bevochtigen doet een aroma diffuser trouwens ook.

Aroma diffuser vs. Lucht bevochtiger

Om beter te begrijpen waar je nu naar op zoek bent hoef je eigenlijk alleen maar onderstaande vragen te beantwoorden:

1. Ben je opzoek naar een apparaat die heerlijke geuren verspreidt én de lucht bevochtigt?

JA
Dan kies je voor een aroma diffuser
NEE
Ga dan naar vraag 2


2. Ben je dan opzoek naar een apparaat die alleen de lucht bevochtigt?

JA Dan kies je voor een luchtbevochtiger


Wij hechten bijzonder veel waarde aan eerlijkheid en transparantie richting onze klanten. Vandaar dat we ook producten kunnen adviseren die we niet verkopen. Aroma diffuser verhogen weliswaar de luchtvochtigheid maar luchtbevochtigers zijn specifiek ontworpen voor het bevochtigen van de lucht. Hierdoor zijn ze op dat gebied geavanceerder dan aroma diffusers. Als je dus alleen opzoek bent naar een apparaat die de lucht bevochtigt ben je meer gebaat bij een luchtbevochtiger dan een aroma diffuser.

Als je echter opzoek bent naar een aroma diffuser dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Aroma Diffusers van Happy Cloud

Onze aroma diffusers zijn bijzonder populair omdat ze passen in veel interieurs en ook heel veel voordelen hebben. Naast het verhogen van de luchtvochtigheid, verspreiden ze in combinatie met etherische oliën ook nog heerlijke geuren. Deze geuren kunnen weer effect hebben op je gemoedstoestand.

We hopen met deze blog je op het juiste spoor gezet te hebben. Mocht je nog vragen hebben staan we uiteraard voor jullie klaar!

Groetjes,
Team Happy Cloud

Laat een reactie achter