Laat je huis heerlijk ruiken met een stijlvolle én gezonde geurdiffuser

Geurdiffuser zijn hot en happening! Waarom? Ze zijn namelijk zowel een aanwinst voor je interieur als goed voor je gezondheid.

Aanwinst voor je interieur

Het stijlen van interieur vinden velen van ons belangrijk. Logisch ook! Het is de plek waar je het meeste bent. Een plek die je graag helemaal naar jouw smaak wilt inrichten. Voor jezelf, de mensen die in je huis wonen en ook voor je bezoek.

Happy Cloud - Lekkere geur in huis

De kracht van geur

Om je interieur helemaal af te maken moet je niet alleen nadenken over meubels, kleuren en inrichten maar ook hoe je huis ruikt! Meestal ligt de focus op wat ons oog kan waarnemen. Die mooie bank, prachtige zithoek of moderne keuken.

Ons sterkste zintuig is echter onze reuk. Alles wat we ruiken brengt ons onbewust in herinnering met een actie uit het verleden met bijbehorende emotie. Je kent het wel de wafels die je aan grootmoeder doen denken of de geur van eucalyptus die je doet denken aan de sauna. Dit heeft direct invloed op je gevoel.

Geurdiffuser

Met behulp van een geurdiffuser, ook wel bekend als een aroma diffuser kun je heerlijke geuren in je huis vespreiden. Je kunt er een bepaalde sfeer mee creëren. Geuren die je zelf kiest en eenvoudig kunt aanpassen. Een geurdiffuser is dus niet alleen een eye-catcher. Met een geurdiffuser haal je ook meteen een interieurparfum in huis.


Dreamy Diffuser

Magnifiek diffuser


Dazzling Diffuser

Geurdiffuser gebruiken als interieurparfum

Geurdiffusers helpen je om de juiste sfeer te creëren. Kies jij voor de geur van schone was of juist een heerlijke bloemengeur? Met een geurdiffuser heb je al snel een heerlijk geurend huis.

De geuren die verspreid worden door de geurdiffuser zijn afkomstig van essentiële oliën. Hierdoor zijn ze ook nog eens goed voor je gezondheid.

Goed voor je gezondheid

Ja! Je leest het goed! Het is goed voor je gezondheid. Dit komt doordat de essentiële oliën verspreidt worden via vernevelt water. Dit zijn de wolkjes die uit de geurdiffuser komen. Zo bestaan er essentiële oliën (onder andere Lavendel) die je beter laten slapen, je stress verlichten en je helpen ontspannen. Ideaal na een drukke dag.

Ontspannen met etherische olie en aroma diffuser

Maar dat is nog niet alles. Het verspreiden van het vernevelt water zorgt er namelijk voor dat de luchtvochtigheid in huis stijgt.

Hier lees je alle effecten van essentiële oliën.

Waarom een geurdiffuser?

Geurdiffusers kennen veel voordelen! Het zorgt voor een heerlijk ruikend huis, heeft invloed op je gemoedstoestand, verrijkt je interieur en verhoogt de luchtvochtigheid in huis. Daarnaast kun je eenvoudig telkens nieuwe oliën gebruiken en hierdoor verschillende sferen in je huis creëren. Afhankelijk van wat je wilt natuurlijk.

Mocht je nog vragen hebben over geurdiffusers dan helpen wij je uiteraard graag!

Groetjes,
Team Happy Cloud

Laat een reactie achter