Aroma diffuser oliën om elke dag van de week te genieten

Met een aroma diffuser kun je op elk moment, in een handomdraai, de sfeer in huis te veranderen. Met deze blog proberen we je zintuigen te ontgrendelen door een aantal heerlijke combinaties van etherische oliën aan te bevelen. Van ontspanning tot energie tot stressverlichting. Transformeer je huis in een toevluchtsoord dat geschikt is voor al je verschillende stemmingen.

Maandag: Pepermunt & Sinaasappel olie

Ga voor een actieve start van de week! Combineer pepermunt met sinaasappel olie om een warme en vrolijke energie in je huis te creëren. De sinaasappel olie zorgt voor een warme sfeer in huis en heeft hierdoor een opbeurende werking. Pepermunt olie verhoogt het energieniveau en de alertheid van de geest. Ideaal om nog een heerlijk boek te lezen of te gaan studeren.

Happy Cloud - Hoger energielevel door gebruik van essentiële oliën.

Dinsdag: Sea Breese olie

Sea Breese zoals de naam al zegt, is te vergelijken met een heerlijke strandwandeling! Even je hoofd helemaal leegmaken. Sea Breese bestaat uit zoete limoen, grapefruit en engelwortel. Sea Breeze doet je weer herleven en geeft een blij gevoel zodat je er weer tegenaan kunt.  Niet alleen lekker voor een frisse geur in huis, maar ook ideaal voor op je werkplek.

Woensdag: Lavendel en Rozemarijn olie

Ontspan lichaam en geest halverwege de week. Lavendelolie staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Lavendelolie bevordert de slaaprust en helpt je ontspannen. Rozemarijn olie werkt verhelderend. Dit bevordert je helderheid en concentratie. Beide oliën samen zijn ideaal om jezelf midweeks heerlijk op te laden.

Aroma diffuser van Happy Cloud - Dazzling Diffuser - glazen kap

Donderdag: Davos olie

Tijd om de lucht in huis te zuiveren. Davos olie is een natuurlijke luchtverfrisser. Davos olie bestaat uit grove den, eucalyptus, pepermunt en akkermunt. Deze olie ruikt niet alleen lekker maar zuivert ook nog eens de lucht. Hierdoor ben jij instaat om beter en vrijer te ademen. Door de verfrissende werking van deze olie is het ook ideaal om te gebruiken op je werk. Van deze olie blijf je zeker wakker!

Vrijdag: Happiness olie

Op vrijdag is het tijd voor nieuwe energie. Energie om je weekend heerlijk in te luiden. Happiness olie bestaat uit de oliën van de fruitige en frisse sinaasappel, de warme citrusgeur van mandarijn en bergamot en de rijke geur van de zoete benzoë. Happiness olie brengt een lekkere geur in huis en zorgt voor een vrolijke sfeer. Happiness olie helpt om vermoeidheid te verminderen en je een energie boost te geven. Ideaal om je voor te bereiden op die leuke vrijetijdsactiviteiten in het weekend.

Happy Cloud - Aroma Diffusers en Etherische Oliën om op te laden voor het weekend

Zaterdag: Citruxmix concentration & Back to Earth

Zorg voor frisheid in je huis op de zaterdagochtend en middag. Citruxmix concentration olie is hiervoor perfect. Dit is namelijk een extreem frisse olie die door heel veel mensen wordt gewaardeerd. Deze olie is een natuurlijke mix van citroen, grapefruit, sinaasappel zoet en patchouli. Je tovert je huis binnen een handomdraai om tot een heerlijk frisse plek om te zijn. Verwacht je ook nog bezoek in de avond? Switch dan naar de back to earth olie. Deze olie bestaat uit patchouli, ylang ylang en lavendel en zorgt voor nieuwe energie en een ontspannen sfeer in huis die beter bij de avond past.

Zondag: Eucalyptus & Citroen olie

Ontspan, ontspan en ontspan! Druppel Eucalyptus olie met citroen in je aroma diffuser om een kalme en stressvrije omgeving te creëren. Hiermee verhoog je ook nog eens je focus. Geniet van een ontspannend einde van de week om zo een frisse en energieke start te maken in de nieuwe week.

Essentiële oliën van Happy Cloud

 

Laat een reactie achter